Гарантії і конфіденційність

Угода користувача

1. Умови використання сайту https://recorder.com.ua

1.1. Дана угода користувача (іменоване надалі Угода) є договором публічної оферти веб-сайту https://recorder.com.ua (далі - Сайт) між Адміністрацією сайту і фізичною особою (іменованим надалі Користувач) і регламентує умови користування сайтом. 
1.2. Користувачем Сайту вважається будь-яка фізична особа, яка коли-небудь здійснила доступ до Сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.

1.3. Отримуючи доступ до матеріалів Сайту, Користувач вважається приєднаним до цієї Угоди. Реєстрація Користувача на Сайті означає повне і беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди використання Сайту Користувачем повинно бути негайно припинено.

1.4. Ця Угода може бути змінена та / або доповнена Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим і загальнодоступним документом.

1.5. Угода передбачає взаємні права і обов'язки Користувача і Адміністрації Сайту за наступними пунктами:

• Порядок використання Сайту;

• Політика конфіденційності;

• Обмеження відповідальності Адміністрації сайту;

• Порядок дії Угоди;

 

2. Порядок використання Сайту

2.1. Сайт recorder.com.ua дозволяє вам переглядати і завантажувати інформацію з нашого сайту виключно для особистого некомерційного використання. Забороняється змінювати матеріали сайту, поширювати в суспільних чи комерційних цілях. Будь-яке використання інформації на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється.

2.2. При реєстрації на сайті та оформленні замовлень ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні дані. Інтернет-магазин «Recorder» залишає за собою право розсилки акційних пропозицій на ваш номер, вказаний в замовленні. Якщо ви не хочете отримувати інформативні СМС про наші акції, просто зателефонуйте в центр прийому дзвінків і відмовтеся або надішліть листа з відмовою від розсилки на пошту: sale@recorder.com.ua. При відмові ми зобов'язуємося виключити Вашу електронну адресу з СМС-розсилки.

2.3. У процесі реєстрації на сайті ви отримуєте логін і пароль, за збереження яких ви несете відповідальність.

2.4. Ви можете звертатися до нас з питаннями, претензіями, побажаннями щодо поліпшення роботи або з будь-якою іншою інформацією. При цьому ви несете відповідальність, в разі якщо це звернення є незаконним, загрозливим, порушує авторські права, є дискримінацією людей по якоюсь ознакою, а також містить образи чи іншим чином порушує чинне законодавство України.

 

3. Персональна інформація Користувача


3.1. Адміністрація сайту з повагою і відповідальністю відноситься до конфіденційної інформації будь-якої особи, що став відвідувачем цього сайту. Приймаючи цю Угоду, Користувач дає згоду на збір та використання певної інформації про Користувача у відповідності з положеннями Закону України «Про захист персональних даних» і політикою Адміністрації сайту по захисту персональних даних. Крім того, Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію, пов'язану з вашим обліковим записом Користувача, з метою надання відповідних послуг.

3.2. Адміністрація сайту зобов'язується здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно, в разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Споживачу.

3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, а саме ім'я, прізвище, по-батькові, адреса та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані - файли cookies, інформація про з'єднання і системна інформація.

3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, завдану внаслідок такого доступу.

3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через інтернет-сайт recorder.com.ua інформацію з метою поліпшення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), в маркетингових або дослідницьких цілях, а також інших цілях, що не суперечать положенням чинного законодавства України.

 

4. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту

4.1. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, друкарські помилки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті, не гарантує точності і повноти матеріалів, програм і послуг. Адміністрація сайту докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність поданої на Сайті інформації. Вся інформація та матеріали сайту надаються «як є», без будь-яких гарантій (як явних, так і можливих).

4.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за отримання застарілої інформації з сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення збереженої на Сайті інформації.

4.3. Адміністрація сайту ні при яких обставинах не несе ніякої відповідальності за висловлювання і думки.

4.4. Адміністрація сайту в будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали і послуги, що надаються на цьому Сайті, а також у згадані в них продукти і ціни. У разі старіння матеріалів і послуг на цьому Сайті Адміністрація сайту не зобов'язується оновлювати матеріали сайту, залишені в якості коментарів або оглядів. Думка Адміністрації сайту може не збігатися з думкою і позицією авторів оглядів і коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікацію повідомлень, які порушують чинне законодавство або норми моралі.

4.5. Адміністрація сайту ні при яких обставинах не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача відносно третіх осіб або третіх осіб щодо Користувача.

4.6. Адміністрація сайту ні при яких обставинах не несе відповідальності за висловлювання Користувача, які містити цей сайт recorder.com.ua.

4.7. Адміністрація сайту ні при яких обставинах не несе відповідальності за шкоду, збитки або витрати (реальні або можливі), що виникли в зв'язку з цим Сайтом, його використанням або неможливістю використання.

4.8. Адміністрація сайту не несе відповідальності за втрату Користувачем можливості доступу до свого облікового запису - облікового запису на сайті recorder.com.ua (втрату логіна, пароля, іншої інформації).

4.9. Адміністрація сайту ні при яких обставинах не несе відповідальності за неповну, неточну, некоректну вказівку Користувачем своїх даних при створенні облікового запису Користувача.

4.10. При виникненні проблем у використанні сайту recorder.com.ua, незгоду з конкретними розділами Угоди або отриманні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, інформації образливого характеру, будь-якої іншої неприйнятної інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації сайту recorder.com.ua для того, щоб Адміністрація сайту могла проаналізувати і усунути відповідні дефекти, обмежити і запобігти надходженню на Сайт небажаної інформації, а також при необхідності обмежити або припинити зобов'язання з надання своїх послуг будь-якому Користувачеві і клієнту, що навмисне порушує приписи Угоди і функціонування роботи Сайту.
4.11. У зв'язку з вищевикладеним Адміністрація сайту залишає за собою право видаляти розміщену на Сайті інформацію і робити технічні і юридичні заходи для припинення доступу до Сайту користувачів, що створюють, згідно з висновком Адміністрації сайту, проблеми у використанні Сайту іншими Користувачами, або користувачів, які порушують вимоги Угоди.
4.12. Адміністрація сайту звертає вашу увагу на те, що, роблячи замовлення на нашому сайті, ви погоджуєтеся з правилами користування сайтом, які називали також договором публічної оферти Сайту http://recorder.com.ua. Договір вважається укладеним при досягненні консенсусу з усіх основних положень договору. Також звертаємо вашу увагу на те, що ціна як одна з умов договору, встановлена ​​на момент замовлення товару, є попередньою і може змінюватися в залежності від положення курсу гривні і зміни цін постачальником. Ціна товару згідно з договором публічної оферти і умов користування сайтом буде вважатися остаточною на момент передачі товару покупцеві. В день здійснення оплати вартість товару може змінюватися без додаткового узгодження сторонами такої зміни.
4.13. У разі підвищення ціни на замовлений Вами товар Адміністрація сайту залишає за Вами право відмовитися від товару.

 

5. Порядок дії Угоди

5.1. Ця Угода, а також інформація про товар, представлена на Сайті, є публічною офертою. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і ввести нове. Подібні зміни вступають в силу з моменту їх розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.
5.2. Дана Угода вступає в силу при першому оформленні замовлення (в тому числі через кол-центр) і діє між Користувачем та Компанією протягом усього періоду використання Користувачем Сайту
5.3. Ніщо в Угоді не може розумітися як встановлення між Користувачем і Адміністрацією Сайту агентських відносин, відносин товариства, відносин по спільній діяльності, відносин особистого найму або якихось інших відносин, прямо не передбачених Угодою.
5.4. Сайт є об'єктом права інтелектуальної власності Адміністрації сайту. Всі виключні майнові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачами можливо строго в рамках Угоди і законодавства України про права інтелектуальної власності.

5.5. Всі торгові марки і назви, на які даються посилання в матеріалах справжнього сайту, є власністю їх відповідних власників.

5.6. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати будь-які частини Сайту, крім тих випадків, коли такий дозвіл дано Користувачеві Адміністрацією сайту.

5.7. Ця Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.



Увага! Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте ці умови. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт.

 

Правовласникам: якщо ви знайшли на сайті незаконно опубліковану вашу інтелектуальну власність (фото, текст та ін.), Зв'яжіться з адміністрацією сайту, щоб вирішити проблему.